Desi a fost o statiune regala, Cascais are toata stralucirea Estorilului dar nu si reputatia lui, dezvoltat in jurul vechiului port, cu multe biserici si capele vechi. Remarcabil este Palatul Muzeu Castro Guimaraes cu o impresionanta colectie de carti, Muzeul Marii, langa orasel fiind Boca do Inferno, o intrare stancoasa ingusta cu arcade si caverne.

Cascais, scaldat de apele oceanului Atlantic, apartine regiunii Estoril care se intinde de la estuarul fluviului Tago pana la Sierra di Sinistra, cel mai vestic punct al Europei continentale. Udata de ape limpezi şi transparente pentru care au primit steagul albastru al Uniunii Europene, regiunea se împarte din punct de vedere geografic in doua sectoare: coasta de Sud cu plaje, vile elegante sau palate istorice şi coasta de vest care ne suprinde prin naturaletea peisajelor si prin valurile impunatoate.

Statiunea ofera turistilor toate conditiile pentru un sejur de neuitat: hoteluri excelente, plaje cu nisip deosebit de fin, restaurante si terase la tot pasul, dar si discoteci, baruri si cluburi de noapte.

Cu plaje mici, pitoreşti, şi cu barci de pescuit si ape paşnice, Cascais este departe de agitaţia din apropiere de Lisabona. 

În apropiere, Boca do Inferno (Gura Iadului), la 3 km vest de Cascais, este o stâncă neobişnuita, în formă de crater, în mod constant sub atacul valurile zdrobitoare ale Oceanul Atlantic. Mai departe, de-a lungul coastei, se afla magnific plaja de nisip Guincho, un loc apreciat printre surferi şi windsurferi din toată lumea.

Cascais este locul perfect pentru o vacanta la plaja pentru turistii care doresc mai mult decat doar sa-si petreaca toata ziua pe o plaja. Cascais ofera parcuri imaculate, muzee gratuite, case impunatoare iar Lisabona este doar la o plimbare de 20 minute distanta cu trenul.

Oferte - Cascais

Ofertele noastre
Confort:
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Oferta early booking Cascais - Portugalia Sejururi externe - Portugalia - Cascais - Hotel Baia - Oferta early booking Cascais - Portugalia confortconfortconfort de la 636 € Hotelul Baia este amplasat in centrul orasului Cascais. la doar 50 m de Plaja Pescarului. Privelistile panoramice ale oceanului, distanta mica... nopti 7 nopti cazare Hotel masa mic dejun transport Avion Detalii
Oferta early booking Cascais - Portugalia Sejururi externe - Portugalia - Cascais - Hotel Vila Gale Cascais - Oferta early booking Cascais - Portugalia confortconfortconfortconfort de la 689 € Vila Galé Cascais reprezinta locul ideal in care va puteti bucura de momente relaxante. Cu vedere la mare, acest hotel este la numai cativa... nopti 7 nopti cazare Hotel masa mic dejun transport Avion Detalii
Oferta early booking Cascais - Portugalia Sejururi externe - Portugalia - Cascais - Hotel Cascais Miragem - Oferta early booking Cascais - Portugalia confortconfortconfortconfortconfort de la 890 € Hotelul Cascais Miragem este hotelul de 5 stele care vine spre ajutorul turistilor oferindu-le servicii de inalta clasan intr-un cadru perfect... nopti 7 nopti cazare Hotel masa mic dejun transport Avion Detalii