Corfu (in greaca Kerkyra) este o insula a Greciei, in Marea Ionica, aproape de coasta albaneza, de care este despartita printr-o o stramtoare cu o latime de 3 pana la 25 de km. Este de asemenea o Prefectura ce contine o serie de insule mici din apopriere printre care cele mai importante sunt insulele Paxo si Othonoi. Cu o suprafata de 641 kmp si o populatie de 107.592 locuitori Corfu este a doua ca marime din Insulele Ionice.
 
Vizitatorii insulei Corfu, nu vor sti ce sa admire mai intai: frumusetile naturale ale insulei, pitorescul localitatilor sau numeroasele golfuri si plaje care aduna an de an mii de turisti... Coasta estica ofera o mare linistita si o gama larga de sporturi nautice. Cei care viziteaza aceasta parte a insulei pot face excursii cu barci pescaresti traditionale, in golfuri ascunse, sau plimbari romantice cu barca sub clar de luna. Coasta vestica ofera plaje largi, nisipoase, si golfuri fascinante care se arcuiesc printre colinele stancoase ce coboara in mare. 
Aici puteti calatori inapoi in timp, vizitand unul din numeroasele sate montane, puteti savura agitatia din orasul cosmopolit omonim cu insula sau statiunile litorale. 
Ritmul vietii a fost intotdeauna si este pana in zilele noastre, unul foarte relaxat si calm. Acest mediu relaxat si sanatos va da ocazia sa petreceti clipe lipsite de stres – unul din nenumaratele  beneficii ale vacantei in Corfu. 
Corfu are multe de oferit: muzee si biserici bizantine, monumente arheologice si fortarete venetiene, peisaje impresionante, o multime de restaurante, baruri si cluburi pentru toate gusturile. Oricare ar fi alegerea, un lucru e sigur: oricine viziteaza uimitoarea insula Corfu va avea o sedere placuta si recreativa.

Destinatii - Corfu

AUTOCAR

AUTOCAR

AVION

AVION

Ofertele noastre
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.