Avand o linie costala ce se intinde pe mii de kilometri si peste 1.00 de insule cu o clima temperat mediteraneana, Croatia este o destinatie irezistibila. Descoperiti orasele venetiene incantatoare, cu acoperisuri rosii fotografiate de mii de artisti, lanturile de munti stancosi si fructele de mare din Adriatica.

Desi coasta este fara indoiala principala atractie, nu ocoliti dealurile ondulatorii din Istria continentala, orasele, mancarea delicioasa, vinurile bune si trufele ce aduc in minte comparatia cu Toscana. Luand in considerare relieful, Croatia poate fi impartita in trei regiuni distincte - regiunea costala, regiunea muntoasa si regiunea panonica.

Regiunea Slavonia din estul tarii va ofera orasul Osijek de pe malul raului si spiritul de invingator al Vukovar, care inca isi revine dupa ravagiile razboiului civil, precum si podgorii si castele. Un rai pentru gurmanzi si cei care iubesc soarele, Croatia este si o destinatie pentru aventurieri. Natura primordiala va ofera conditii excelente pentru ciclism, drumetii si alpinism. Pe coasta puteti practica o serie de sporturi acvatice, iar insula Brac gazduieste un Vanka Regule, un eveniment anual de sporturi extreme.
 

Oferte - Croatia

Ofertele noastre
Tip de masa:
Confort:
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Pagina 4 /4
Oferta turism individual Insula Krk - Croatia Sejururi externe - Croatia - Hotel Corinthia - Oferta turism individual Insula Krk - Croatia confortconfortconfort de la 62 € Hotel Corinthia este un frumos hotelce isi intampina turistii cu multa caldura si ospitalitate. Elegantele dormitoare detin terase/balcoane ce... nopti 0 nopti cazare Hotel masa mic dejun transport Individual Detalii
Oferta turism individual statiunea Dubrovnik - Croatia Sejururi externe - Croatia - Hotel Uvala - Oferta turism individual statiunea Dubrovnik - Croatia confortconfortconfortconfort de la 70 € Hotelul Uvala Dubrovnik este un proiect unic al arhitectului din Split, Dinko Kovačić, un amestec de design modern, simplu si imprejurimi mediteraneene... nopti 0 nopti cazare Hotel masa demipensiune transport Individual Detalii
Pagina 4 /4