Acest arhipelag creat de mana omului, situat la nord de Hurghada, se intinde pe o distanta de 12 km de-a lungul tarmului Marii Rosii si patrunde aproximativ 5-7 km in interiorul continentului. Numeroasele insule, unite intre ele prin mici poduri, formeaza o retea de canale si lagune incantatoare. Oraselul aminteste de Venetia care, nu se stie prin ce minune, a ajuns tocmai in mijlocul desertului, sub razele arzatoare ale soarelui.

Aici nu se gasesc cladiri inalte - doar hoteluri medii ca inaltime, confortabile, elegante si, de asemenea, vile moderne, construite in aceeasi gama coloristica, majoritatea clasificate la 5*.

Infrastructura este realizata astfel incat turistii sa poate circula usor de la un hotel la altul: pe canale cu vaporase iar pe strazi cu microbuze. Aici se gasesc cateva centre de diving, o oaza pentru plimbari cu camile si cai, o clinica, galerii comerciale, chiar si un mic aeroport, pentru zboruri interne. Clubul de golf modern de aici este considerat unul dintre cele mai bune din Orientul Apropiat. Mai mult, in El Gouna functioneaza un acvariu unde este prezentata aproape toata flora si fauna Marii Rosii.

Centrul comercial si cultural al golfului este Kafre El Gouna. Aici se gasesc magazine, restaurante, baruri si cluburi de noapte, iar renumita discoteca in aer liber "El Arena" atrage turisti si din alte statiuni invecinate. El Gouna se poate caracteriza prin deschidere, eleganta, servicii de cea mai buna calitate, stil occidental - sejururile aici fiind apreciate si de cei mai pretentiosi turisti.

Ofertele noastre
Sortare dupa:
Confort:
Pret: