Insula Kos, insula lui Hipocrate (părintele medicinei), a fost binecuvântata cu un climat cald, peisaje magnifice, plaje încantatoare și însorite, câmpii fertile, dar și cu localnici foarte ospitalieri și o mulţime de situri arheologice.

Insula Kos face parte din grupul de Insule Dodecanese, fiind localizată chiar în inima acestui complex de insule, înconjurată de Marea Egee, între insulele Kalymnos (în nord) și Nissyros (în sud). Se intinde pe o suprafaţa de 290 km patraţi și are, 112 km de coastă și aprox 27.000 locuitori.

   Este a treia insulă ca marime după Rodos și Karpatos și a doua insula după Rodos care atrage cei mai mulţi turiști (aprox 100.000), majoritatea fiind englezi, dar și germani, olandezi, ruși, polonezi. Farmecul specific al insulei, satele ei pitorești și plajele însorite încânta vizitatorul.

  Peisajul natural este de o frumuseţe covârșitoare, siturile și monumentele antice, arhitectura specifică din Kos atrag un numar mare de vizitatori în fiecare vara, depașind de 2 sau 3 ori numărul locuitorilor. Această fermecatoare insulă a Greciei încânta privirea vizitatorilor cu forme de relief diverse - mare si munte - oferind o combinaţie unica de vechi și modern, locașuri de cult în stil ortodox, obiceiuri și tradiţii, precum și deliciile bucătăriei grecești

Ofertele noastre
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.