Statiunea Lido di Jesolo este una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta estivala de pe coasta Marii Adriatice, situata la mai putin de o ora de Venetia, insulele Murano si Burano.

Relieful zonei este format din superbele plaje cu nisip fin, auriu ale statiunii, stanci, golfuri si pe fundal muntii Carso.

Plajele, late si lungi de peste 15 km sunt bine intretinute si ofera multe facilitati.  Intrarea in apa este lina, fiind astfel locatia ideala si sigura pentru familiile cu copii.

Este o statiunea foarte animata si indragita de turisti, ce ofera multe posibilitati de petrecere a timpului liber, avand acces la una dintre cele mai lungi strazi comerciale din lume cu restaurante, magazine, parcuri de distractii si cluburi la sali de tenis, terenuri de fotbal, golf, volei.

Daca nu sunteti adeptul plajei zi dupa zi, bogatia naturala din imprejurimile statiunii o sa faca deliciul unor drumetii pentru cunoastere si recreere . In zona apropiata statiunii se afla cateva rezervatii naturale, parcul de izvoare termale Codropio, muntii Carso, Bazilica Aquileia cu mozaicuri romane si vestita Venetie.

Oferte - Lido di Jesolo

Ofertele noastre
Transport:
Tip de masa:
Confort:
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Pagina 1 /4
Pagina 1 /4