Băile din Miskolctapolca, unice de acest fel în Europa, se află în suburbiile oraşului Miskolc, la 180 km de Oradea, în partea de nord-est a Ungariei având o microclimă specială, un parc natural, un lac de agreement şi băile în peşteră.
Apele termale de aici nu sunt atât de concentrate ca şi în alte staţiuni cu apă termală (conţinutul de săruri se află sub 1000 mg/l) ceea ce nu restricţionează timpul petrecut în apă. Temperatura apei este de 28-34 oC.
La Băile Peşteră sezonul turistic se întinde pe toată perioada anului, aici fiind o primăvară continuă. Dotările complexului dispun din două băi acoperite cu elemente de wellness (hidromasaj în apă, cascade de apă, etc.), o piscină în aer liber şi baia în pesteră. Facilitatile sunt completate de saună şi diferite tipuri de tratamente şi servicii de wellness.
Apele termale sunt uşor radioactive cu conţinut de iod, brom, potasiu şi radiu şi se folosesc în tratamentul afecţiunilor reumatice, venerice, articulare, digestive, astmatice, ale sistemului nervos şi pentru hipertensiune.

Ofertele noastre
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.