Tenerife este cea mai mare dintre cele sapte insule Canare, o insula a contrastelor, la numai 300 km de “salbaticia” Africii. Partea de sud a acestei insule ravnita ca destinatie turistica in ultimii ani, nu reprezinta doar un paradis tropical cu plantatii de bananieri, palmieri si plaje insorite tot timpul anului, ci si un teritoriu uscat la prima vedere! Cobori din avion si pana la hotel, nu vezi decat dealuri, munti golasi fara vegetatie si te gandesti daca a meritat sa zbori 6 ore doar pentru plaja si pentru istoria interesanta a insulei determinata de numeroasele confluente dintre rasele si traditiile celor care au populat-o de-a lungul timpului.

Apoi incet, incet descoperi ca totul e minunat! Partea de nord a insulei este marcata de istoria si traditia locala, presarata de palmieri si plante exotice, cu arome salbatice si tropicale, verdeata te incojoara iar cel mai important oras Porto Cruz te farmeca cu portul sau vechi si cu casele -tipic canariene! Desigur atractia este sporita si de parcul natural Loro (papagal) Park unde te poti bucura de spectacole cu delfini, lei de mare, balene si papagali, poti admira specii rare de palmieri si plante exotice, poti urmari tigri, pantere, gorile, cimpanzei, jaguari, pasari flamingo, egrete, crocodili care iti “zambesc” prietenosi si te imbina sa le urmaresti habitatul in care iti demonstreaza care le sunt obiceiurile de “acasa”!

Spiritualitatea Insulei se concentreaza in orasul Candelaria dominat de Fecioara Neagra, asezat pe malul oceanului, spre Sud, format dintr-o multime de casute albe si plajele solitare. In fiecare an, pelerini din toata insula vin pe jos sa celebreze Fecioara declarata protectoarea insulei si facatoare de minuni!
Toate casele sunt impodobite de ghirlande intens colorate iar strada principala este atat de frumos si vesel decorata, incat comerciantii isi gasesc locul perfect pentru vanzarea mancarurilor preparate intocmai ca pe vremurile de mult apuse. 

Ofertele noastre
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.