Ungaria - o tara a campiilor impanzite de ape, a dealurilor si bineinteles, a vinurilor. De la nord la sud si de la est la vest, Ungaria ofera peisaje incantatoare, castele si palate de o frumusete si o valoare deosebita, nenumarate izvoare termale cu proprietati curative certe, in jurul carora s-au construit bai si hoteluri, muzee, iar vinurile produse pe meleagurile unguresti, precum Tokaji - "regele vinurilor", au fost deseori premiate. Aici se afla cel de-al doilea zacamant ca marime - dupa cel din Islanda - de ape termale.

Bucataria traditionala si vinurile vor sti sa cucereasca valul palatin al oricarui gurmand; arta si monumentele vor sti sa suscite admiratia si uimirea; obiceiurile vechi si atractiile moderne vor oferi momente de relaxare si de divertisment.
Ungaria - tara celui mai mare lac din centrul Europei - lacul Balaton.De la nord la sud, Dunarea strabate Campia Panoniei pe o distanta de 410 Km. 

Destinatii - Ungaria

Budapesta

Budapesta

Debrecen (Debrețin)

Debrecen (Debrețin)

Gyula(Jula)

Gyula(Jula)

Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló

Miskolctapolca

Miskolctapolca

Ofertele noastre
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.